Talli

Virtuaalitalli Röllimetsä sijaitsee tiluksilla, joiden rakentaminen aloitettiin vuonna 2017. Tilukset muodostuvat lämminhenkisestä päärakennuksesta, kisatallista sekä pikkutallista. Päärakennuksen yhteydestä löytyy tallin tuntiratsujen lisäksi myös tallin yksityishevosia. Kisatallissa asustavat kaikki tallin kilpailuihin painotetut ratsut, sekä siitokseen hyödynnettävät hevoset. Pikkutallissa majoittuvat pääasiassa loput yksityishevoset.

Päärakennus on Röllimetsän keskipiste, siellä tapahtuu varmasti eniten asioita päivän aikana. Päärakennus kirjaimellisesti sijaitsee tiluksen keskiössä, ja toimii siten Röllimetsän sydämenä. Päärakennuksesta löytyy 10 tuntihevosille varattua karsinapaikkaa, mutta niiden lisäksi päärakennuksessa on karsinapaikat kuudelle yksityishevoselle. Päärakennuksesta löytyy pesupaikka, vessa/pukuhuone, toimisto, varustehuone, rehula ja tallilaisille tarkoitettu taukohuone.

pohjapiirros.png
QkrtJwZ.jpg
paakarsinat.png

Tuntitallin asukkaat

1. Mäkkäri

2. Ira

3. Eve

4. Sipsi

5. Malla

6. Kyösti

7. Simo

8. Naama

9. Rommi

10. Essi

Yksityistallin asukkaat

11. Pimu

12. Priimus

13. Tyhjä

14. Tyhjä

15. Tyhjä

16. Tyhjä

Kysy vapaita karsinapaikkoja Iinalta!

pikkukarsinat.png

Pikkutalli on päärakennukseen nähden hyvin minimaalinen. Tallista löytyy oma pieni rehuvarasto sekä varustehuone. Pikkutalliin mahtuu yhteensä neljä yksityishevosasukkia. Pikkutallin ensimmäisen ja toisen karsinan asukkien on mahdollista olla puoliksi pihatossa, sillä karsinoista pääsee laskemaan hevoset suoraan katoksella varattuun tarhaan. Pihatossa voi majoittaa yhteensä kaksi hevosta. Kompaktista tallista löytyy kaikki tarvittava hevosille ja omistajille: karsinoiden lisäksi varustehuone sekä rehuvarasto.

Pikkutallin asukkaat

1. Poju

2. River

3. Riia

4. Hessu

Majoitustilat ja Iinan koti löytyvät tiluksien laitamilta. Majoitustiloissa yöpyvät hoitajat ja yksityisten omistajat, sekä ratsastusleireille osallistuvat leiriläiset. Majoitustiloista löytyy karaokea, pleikkaria, kirjoja, elokuvia, musiikintoistolaitteet, keittiö, sauna ja runsaasti nukkumatiloja. Aulassa on biljardipöytä ja erilaisia lautapelejä. Pieni kanttiini löytyy majoitustilojen yhteydestä, josta voi ostaa pieniä ratsastusvarusteita ja herkkuja. Majoitustilojen edustalla on ranta, jossa voi pulahtaa uimassa, mutta rannan lisäksi löytyy paljua, trampoliinia ja nuotiopaikkaa.

Maastot ovat pullollaan erilaisia reittejä, niin lyhyitä kuin pitkiäkin. Maastoreitti on osittain valaistu, mutta suurimmaksi osaksi metsässä saa kulkea luonnonvalossa tai lamppu kypärässä. Reitin varrelle on ripoteltu erilaisia luonnonmateriaaleista tehtyjä estekyhäelmiä, joiden koko vaihtelee noin puolen metrin korkeudesta aina lähemmäs metriin. Maastolenkillä voi piipahtaa myös metsälammella uittamassa! Maastoon kannattaa ainakin ensimmäiselle kerralle ottaa kaveri kainaloon, sillä sokkeloisille reiteille eksyy ensikertalaisena helposti!

tarhajarjestys.png
backdrop-72250_960_720.jpg
kisakarsinat.png

Kisatallin asukkaat

1. Fifa

2. Musti

3. Melli

4. Halti

5. Soma

6. Sisu

7. Boltsi

8. Unelma

Tiluksien yhteyteen on rakennettu oma suuren suuri ratsastuskenttä. Kenttä on hyvin valaistu ja sen reunoja kiertää pieni katsomo, sekä kuulutuskalusto. Katsomon reunalle on kasattu estekalustoa joka lähtöön, lisäksi katsomon reunalta on pääsy erilliseen

tuomaritorniin. Kentän reunoja kiertävissä tolpissa on kouluradan kirjaimet. Kentän lisäksi talvisin ratsastuskäytössä on kenttään verrattuna hieman pienempi maneesi. Maneesi on valaistu ja talvisin lämmitetty. Myös maneesista löytyy este- sekä koulukalustoa. Maneesin katsomon yhteydestä löytyy tuomarille tarkoitettu koppi, sekä pieni kanttiini.

Kisatalli on kooltaan lähes päärakennuksen kokoinen, vaikkakin tallissa on vain 8 karsinaa kilpureita varten. Koko johtuu osittain siitä, että tallin toisesta päädystä löytyy kaikkien tallien yhteiskäytössä oleva lantala, jonka yhteydessä olevasta rehulasta saa rehujen lisäksi myös puruja. Rehulaan on myös kasattu varastoon pyöröpaaleja sekä tavallisia paaleja "pahan päivän varalle". Kisatallista löytyy myös kaksi pesupaikkaa, vessa/pukuhuone sekä varustehuone.

QkrtJwZ.jpg

Tarhat kiertävät päärakennusta, pikkutallia sekä kisatallia. Jokaisen tarhan pohja pidetään kunnossa, siksi kaikki tarhat eivät välttämättä ole käytössä yhtäaikaisesti. Tarhoista löytyy jykevien puuaitojen lisäksi sähköpiuhat, jotka takaavat kaikille mielenrauhan siitä, että hevoset pysyvät aitauksissaan. Hevoset tarhataan pääasiassa tallin ja sukupuolen mukaisesti, mutta myös hevosten väliset suhteet otetaan huomioon; pahimpia riitapukareita ei laiteta keskenään samaan aitaukseen.

Tarhausjärjestys

1.

2. Halti

3. Kyösti, Naama

4. Mäkkäri, Eve

5. Ira, Sipsi

6. Simo

7. Essi, Riia

8. Musti, Hessu

9. Rommi, Malla, Priimus

10. River, Poju

11.

12. Soma, Sisu, Pimu

13. Boltsi, Unelma

14. Fifa, Melli